Világszerte több ezer sporteseménynek köszönhetően a 20bet fogadási piacai mindenki számára kínálnak valamit. A Premier League-mérkőzésektől a homályosabb sportágakig megtalálhatja, amire tétet keres. A fogadási lehetőségek széles választékán túl a 20bet izgalmas promóciókkal és felhasználóbarát platformmal csábítja a fogadókat. Merüljön el mélyebben teljes 20bet-élményünkben, és tanuljon meg mindent, amit ez a sportfogadás tartogat!

20bet profik

  • Több mint 5000 sportfogadási piac
  • Több mint 4,000 online kaszinójáték
  • Számos fizetési lehetőség
  • Kiváló szekció az e-sport fogadásokhoz
  • 100%-os, akár 200 HUF-ig terjedő sport üdvözlő ajánlat
  • Nagyszerű krikett fogadási funkciók
  • Több mint 60 fizetési lehetőség áll rendelkezésre
  • Lenyűgöző kifizetési folyamat

20bet hátrányai

  • GYIK szekció hiánya
  • Zűrzavaros sportfogadási felület

20bet bónuszok és promóciók

Iratkozzon fel a 20betre, és szerezzen 100%-os üdvözlő bónuszt 200 Ft-ig az első befizetésed alkalmával (használd a promóciós kódot és igényeld 30 napon belül). Napi bónuszokkal tartják fenn az izgalmakat a legalább három választással rendelkező halmozó fogadásoknál, és még egy második esélyt is kínálnak kockázatmentes fogadással bizonyos vesztes egyéni fogadások esetén. Akár tapasztalt fogadó, akár csak most kezdő, a 20bet sportpiacok széles skáláját kínálja a világ minden tájáról, különféle fogadási típusokkal, valamint a hét minden napján 24 órában elérhető ügyfélszolgálattal, hogy segítsen eligazodni mindenben.

A 20bet sportfogadás törvényes

A 20bet Curacao engedélyével rendelkezik, amely egy köztiszteletben álló és szigorú szabályozó testület. Ez biztosítja, hogy a 20bet törvényesen és tisztességesen működjön. Sok felhasználó dicséri a 20bet nagylelkű bónuszait, segítőkész ügyfélszolgálatát, gyors kifizetéseit és a felelősségteljes szerencsejáték iránti elkötelezettségét, megerősítve ezzel a megbízható platform hírnevét. Még az összes számlát is ellenőrzik, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy csak felnőttek kötnek fogadásokat.

Hogyan regisztrálhatok és igényelhetek 20bet bónuszt?

20Bet regisztráció

Az új 20bet tagok könnyedén regisztrálhatnak, és sportfogadási bónuszokat és promóciókat igényelhetnek az alábbi lépések követésével: Először látogassa meg a hivatalos 20bet webhelyet, és kattintson a zöld regisztráció gombra a jobb felső sarokban a fiók létrehozásához. Válassza ki a kívánt regisztrációs módot és adja meg a szükséges személyes adatokat, például a jelszót, a teljes nevet, a születési dátumot, a telefonszámot, az e-mail címet és az országot. A felhasználási feltételek elfogadása után kattintson a „Fiók regisztráció” gombra a regisztráció befejezéséhez.

Ezt követően erősítse meg fiókját a választott regisztrációs móddal kapott megerősítő kód megadásával, és töltse fel személyi igazolványa, útlevele vagy fizetési bizonylatának másolatát. Végül jelentkezzen be 20bet számlájára, tegye meg első jogosult befizetését, igényelje üdvözlő bónuszát, és kezdjen el élvezni a sport- és kaszinójátékokra való fogadást.

Hogyan bánik a 20bet a játékosokkal

Válaszkész ügyfélszolgálat

Nem számít, milyen problémával találkozik a 20bet-en, magasan értékelt ügyfélszolgálati csapata a hét minden napján, a hét minden napján rendelkezésre áll, hogy segítsen. Választ tudnak adni a regisztrációval, befizetéssel vagy kifizetéssel, fogadásokkal vagy bónuszok igénylésével kapcsolatos kérdésekre. A weboldal alján található elérhetőségeken érheti el őket. A leggyorsabb válasz érdekében használja élő csevegésüket vagy telefonos ügyfélszolgálatukat, míg az e-mail a kevésbé sürgős kérdésekre alkalmasabb.

Gyors és biztonságos fizetési módok

Általában a legtöbb fizetési mód 24 és 48 óra között van, de a banki átutalások általában hosszabb időt vesznek igénybe. A 20bet nem számít fel díjat a kifizetési szolgáltatásokért. Azonban vegye figyelembe, hogy a kiválasztott banki módszerrel kapcsolatban kifizetési díjakat lehet felszámítani. Ez a sportfogadási oldalak olyan kriptókat engedélyez, mint a Bitcoin, a Dogecoin és a Litecoin.

20bet tapasztalatok a mobil fogadási alkalmazással

Nem számít, milyen eszközt használ, könnyedén megteheti sportfogadásait a 20bet segítségével. Használhatja a webhelyüket, vagy letöltheti az alkalmazásukat. Az Android-felhasználók az alkalmazást közvetlenül a webhelyről tölthetik le, vagy letöltési linket küldhetnek telefonjára. Ha iPhone-ja vagy iPadje van, az alkalmazást az Apple Store-ból szerezheti be. Az alkalmazás a legtöbb Apple-eszközön működik, ha iOS 11 vagy újabb verziót használ. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy játékokat keressen idő vagy fogadás típusa szerint, és elmentheti kedvenc fogadásait a könnyű hozzáférés érdekében. Még egy speciális verzió is létezik az alkalmazásnak a régebbi eszközökhöz.

Mit érdemes figyelembe venni, mielőtt csatlakozna a 20bet

A 20bet sportfogadásokon szigorúan tilos kiskorúak szerencsejátéka, a játékosoknak legalább 18 évesnek kell lenniük a számlanyitáshoz. Az ellenőrzési szakaszban a felhasználóknak hivatalos személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel kell igazolniuk életkorukat. A platform több valutát támogat, köztük eurót, amerikai dollárt, ukrán hrivnyát, orosz rubelt, angol fontot és fehérorosz rubelt. A világ legtöbb országában engedélyezett 20bet bizonyos régiókban korlátozza a sportfogadásokat.

A legújabb 20bet bónuszkódok és promóciók

20bet üdvözlő bónusz

Új a 20bet? 100%-os befizetési bónuszt biztosítanak 200 frankig! Csak regisztráljon egy fiókot, és helyezzen be legalább 5 forintot az ajánlat érvényesítéséhez. Van egy ötszörös fogadási követelmény, amelyet teljesítenie kell, mielőtt felveheti bónuszalapját, és 30 nap áll rendelkezésére a bónusz felhasználására a regisztráció után. Az ajánlat igénylése előtt feltétlenül olvassa el a teljes szerződési feltételeket.

Növelje tétjeit biztosítással

Nem akar minden fogadást kiizzadni? A 20bet fogadási biztosítást kínál, hogy enyhítse aggodalmait. Ez alkalmazható egyedi fogadásokra vagy parlay-re, és választhat, hogy a teljes tétjét vagy annak csak egy részét biztosítja.

Szerezzen egy második esélyt kockázatmentes fogadással

Szerencsésnek érzi magát? Tegyél egy meccs előtti vagy élő egyszeri fogadást egy egyéni kimenetelre, és ha a fogadásod veszít, akkor a visszatétek összegével megegyező bónusztétet kapsz! Ez az ajánlat csak a normál játékidőben megtett fogadásokra érvényes, ezért a fogadás megtétele előtt feltétlenül ellenőrizze a részleteket.

Következtetés

A 20Bet egy legitim és biztonságos platform, jó hírnévvel. Csak győződjön meg róla, hogy legalább 18 éves, és ellenőrizze a szerződési feltételeket, mielőtt regisztrál. Ha a sportfogadási lehetőségek, bónuszok és mobilalkalmazások széles választéka fontos számodra, akkor a 20Bet jó választás lehet.

Egyéb ismertetők